Kábeltévékről érdeklődik a BKV

2010. január 26. 12:17

Napvilágot láttak a BKV újabb kétes szerződései.

2010. január 26. 12:17
A revizorok jelentése alapján a szerződések megkötői a BTK több pontját is megsérthették, ezért Kocsis István feljelentést tett a BRFK-n. A BKV rendelt tanulmányt a kábeltévé-piacról, kedvezményt a sport beach-re, díszpáholyt a teniszakadémiára.

A belső ellenőrök hálóján most tíz cég akadt fent. A revizorok hűtlen kezelést, színlelt szerződéseket is gyanítanak. A feleslegesnek tűnő szerződések igénybevételét semmivel nem tudták igazolni.

A legérdekesebbnek a Media Magnet Kft.-val a BKV adottságaira alapozott tanulmányok elkészítésére kötött szerződés mutatkozik. A megállapodás keretében olyan művek készülhettek el, mint a „Kábeltelevíziós piac Magyarországon 2006-2007. I. negyedév”, vagy a „Szponzoráció és támogatás Magyarországon”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!