Járóka a Fideszt védi

2010. január 22. 14:22

A roma EP-képviselő visszautasítja a Fidesz vélt romaellenességét.

2010. január 22. 14:22
Az Európai Parlament egyetlen roma képviselőjeként visszautasította Járóka Lívia a Fidesz elleni azokat vádakat, amelyek szerint a párt egyes tagjai rendszeresen hangoztatnak romaellenes nézeteket. Emlékeztetett arra, hogy 27 európai uniós tagország több mint 140 pártja közül az EP-be egyedül a Fidesz küldött roma képviselőt, és a Fidesz kezdeményezésére az Európai Néppárt többször is foglalkozott a romakérdéssel.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2010. január 22. 19:52
Azon elgondolkodtam, hogy egyáltalán minek kapcsán merülhetett fel a kérdés, amire Járóka Líviának reagálnia kellett. Én nem emlékszem FIDESZ-es vezető, közéleti szereplő egyetlen cigányellenes nyilatkozatára sem. Persze Molnár Oszkárt meg lehet említeni, de ne feledkezzünk meg a FIDESZ őt pl. nem indítja körzetében.
szpal
2010. január 22. 17:12
Járóka védi a Fideszt , Orsós-Orbán meg kussol, mintha őt nem is érintené a dolog. Jól ki vannak osztva itt a szerepek, kérem szépen! /hajtok a tapolcai hétvégére: )/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!