Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Verekedett a fideszes alpolgármester?

2009. december 19. 08:45

Sipos László tagad, mégis lemondott Kecskeméten.

2009. december 19. 08:45

Sipos László, Kecskemét fideszes alpolgármestere a helyi kórház rendezvényére akart bejutni egy barátjával, de meghívó nélkül nem engedték be őket, amiből konfliktus, aztán verekedés lett. Végül rendőröknek kellett  közbelépni. A két férfi szemtanúk szerint ittas volt, egyikük egy kést is tartott magánál. Az alpolgármester tagadja a verekedést, mégis bocsánatot kért.

Sipos lemondását az elmúlt két hét eseményeivel indokolta, de megjegyezte, hogy képviselőként továbbra is dolgozni szeretne. Az egyik helyi rádiónak azt nyilatkozta: nem csinált semmit, mégis bocsánatot kért. Arról is beszélt: azért mond le az alpolgármesteri posztról, hogy ne hozza nehéz helyzetbe pártját és a várost.

A kórház feljelentése alapján indult nyomozás garázdaság, és közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt. Mivel a kecskeméti rendőrség elfogultságot jelentett, így más kapitányság nyomoz majd az ügyben.

Verekedett az alpolgármester? Tagadja, de lemondott (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!