Lecserélték Warvasovszkyt a szocialisták

2009. december 11. 18:09

"Az ifjú szocik meg vannak őrülve, és most engem akarnak kicsinálni" - mondta a Fidesz fehérvári elnökének Warvasovszky Tihamér polgármester. A szocialisták ezért nem indítják a politikust jövőre.

2009. december 11. 18:09
A fehérvári tévé csütörtöki közvetítése során Warvasovszky élőben, az adás végén még bekapcsolt mikrofonba mondta, hogy szerinte az ifjú szocik meg vannak őrülve, és most őt akarják kicsinálni. A polgármester a székesfehérvári Fidesz-elnökhöz fordul így segítségért. Az MSZP pénteken be is jelentette, hogy új jelöltet indít a Fejér megyei 1-es választókerületben.

A polgármester eddig sem volt tagja a pártnak, és az országgyűlésben is viszonylag függetlenül mozgott az MSZP-től. Legutóbb például nem szavazta meg a Bajnai-kormány költségvetését. Az ellentétek azonban inkább a helyi MSZP-szervezettel voltak erősek, miután egyre hátrább nyomták a készülő megyei listán. A székesfehérvári polgármester már korábban is pedzegette, nem biztos, hogy szocialista színekben fog indulni a 2010-es választáson.

Lecserélték a Fidesztől védelmet kérő MSZP-st (Index)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2009. december 12. 00:26
az index cím sem csúsztatás, egy kicsit sem..
sunázó
2009. december 11. 19:58
Változnak az idők, az emberek, a pártok - szabadon Juszttól. Furcsa a rablóbanda kőkemény törvényei közt felbukkanó lelkiismeret.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!