Gyurcsány támad

2009. december 09. 15:13

A volt kormányfő azt állítja, hogy a H1N1 áldozatai a Fidesz politikája miatt haltak meg.

2009. december 09. 15:13
A volt miniszterelnök blogbejegyzésében ismét a H1N1 okán támadja az ellenzéki pártot. Véleménye szerint a Fidesz támogatóinak el kellene gondolkodniuk: „emberek hallnak meg, és teljesen világos, hogy haláluk megelőzhető lett volna, ha beoltatják magukat, de nem tették, mert a Fidesz azt terjeszti, hogy nem szabad, nem érdemes beoltatni magukat azzal a vakcinával, amelyet "ezek" adnak.”
 
Gyurcsány az állapotos kismamákat is „előveszi", és megjegyzi: „mit érez a Fidesz vezetése, amikor várandós édesanyák válságos állapotáról írnak? Ezt akarták?"
 
Végül saját politikai szerepét helyezi pozitív megvilágításba, mondván: „Legalább mi már átléptük a Rubicont! Nem könnyen, de megtettük 2006 után. Függetlenül attól, hogy most mit gondolnak az emberek, nekünk egyre könnyebb lesz, mert elég csak őszintének maradni.”
 
Gyurcsány fenyeget (Magyar Hírlap) 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. december 12. 17:09
Zsani! A tömlőidbe tölthetek egy kis demokráciát?
zsanett-kúnrum
2009. december 10. 13:50
Sebastian Knight , én egyszerű meg kölcsön adtam a malackáimat kísérleti alanynak erre hogy adták vissza ,?: tömlőbe töltve.
Sebastian Knight
2009. december 09. 17:17
Tudjuk mia azt, hoy a patás saját maga kísérletezte ki az újinfluenzát, ő szabadította a világra a kórt.
bz249
2009. december 09. 16:54
CookKapitany: mit csinált az áldozatok vérével és testrészeivel Orbán Viktor? Ez a valódi kérdés most!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!