Fidesz: Forgács Gyurcsány kinyújtott karja

2009. december 09. 14:03

A párt szerint Forgács minisztersége a volt miniszterelnök visszatérésének bizonyítéka.

2009. december 09. 14:03
Kontrát Károly országgyűlési képviselő szerint Forgács Imre Gyurcsány Ferenc kinyújtott karja. 2004-ben is őt küldte Gyurcsány a kancelláriáról a Fővárosi Közigazgatási Hivatalhoz "növelni a kormányzás hatékonyságát".
 
A Gyurcsány-Bajnai korszak folytatódik! Gyurcsány hű bizalmasát nevezte ki Bajnai Gordon az IRM élére - mondta. Miután Gyurcsány Ferenc megkapta az MSZP választási listájának negyedik helyét, úgy tűnik, személyi kérdésekben is szabad kezet kapott, most már nyíltan ő állíthatja össze a kormánynévsort. Ma egyértelműen bebizonyosodott, hogy az MSZP Gyurcsány Ferenc hatalomba való visszatérését készíti elő. (MTI, OS)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2009. december 09. 15:56
A riogatás még sokáig működni fog. Azért Fletó beleégett rendesen a köztudatba. A személyes kapcsolat meg tény, aktuálisan is fontos felemlegetni, mert Gyurcsány úgy ment el, hogy vissza se kell jöjjön ahhoz, hogy itt legyen.
bmucsai
2009. december 09. 15:10
Nem a visszatéréssel, a politikai felelősséggel van probléma. Az nem megy, hogy tönkreteszi, eladósítja az országot, majd leül az országgyűlés üléstermében a "szamárpadba" és ott vigyorog. Negyedik kiemeltként újra jelölteti magát! Ez már abszurdum! Börtönben a helye!!
zoli29
2009. december 09. 14:47
Szerintem is már túl sok kinyújtott karja van Gyurcsánynak.
br
2009. december 09. 14:15
Gyurcsány politikai hulla, a Fidesz részéről nem kellene ezt a dumát tolni mert vissza fog csapni egyszerűen azért, mert hiteltelen és úgy érzik az emberek, hogy Gyurcsánnyal riogatják őket. Nyilván mindenkinek tele a hócipője ezzel a kormánnyal és a Gyurcsány örökséggel, de a visszatérésével alaptalan riogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!