Magyarul telefonált, eltörték a karját

2009. november 20. 15:06

Kézdivásárhelyen egy magyar fiatalt bántalmazott hat román férfi.

2009. november 20. 15:06

Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést a kézdivásárhelyi rendőrségen Bokor Tibor felső-háromszéki szenátor, miután hat román fiatal megvert és megkéselt egy 22 éves fiatalembert a székelyföldi városban, mert az magyarul mert telefonálni.

Bokor előző napi sajtótájékoztatója alapján számolt be az esetről. Eszerint múlt vasárnapra virradóra, hajnali 3 óra körül az egyik kézdivásárhelyi pizzázó közelében levő parkolóban hat román fiatal súlyosan bántalmazott egy 22 éves berecki magyart férfit. Megszólították, hogy ne beszéljen a telefonján magyarul, a támadók földre tiporták és összerugdosták, eltörték az egyik karját, és a bal tenyerébe szúrtak.

Az áldozat nem mert rendőrséghez fordulni, a nyomozást pedig nehezíti, hogy az esetet senki nem látta, nincs szemtanú. A szenátor szerint ilyen jellegű atrocitásra nem volt precedens a térségben, de az elmúlt hetekben több jele is volt annak, hogy a megyében nő a feszültség.

Magyarul telefonált Kézdivásárhelyen: eltörték a karját (NOL, MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2009. november 22. 19:49
A magyar, a szlovák és a román stb, bunkók között VALÓBAN nincsen különbség..
bmucsai
2009. november 22. 12:30
Milyen bátrak. Hatan egy ellen! Olyanok, mint a szlovákok, meg a szerbek. Ejróperek, nem rasszisták.
Übermayer
2009. november 20. 23:10
ezek is csapatostul támadnak mint a cigányok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!