Kövér-vita a zalai Fideszben

2009. november 02. 14:58

Párton belüli harcok miatt szavazta le a gelsei Fidesz-csoport Kövér László képviselő-jelöltségét.

2009. november 02. 14:58
Leszavazta a gelsei Fidesz alapszervezet Kövér László, a Fidesz választmányi elnökének országgyűlési képviselőjelölti indítását. A gelsei alapszervezet előző csütörtökön tárgyalta a jelölés ügyét. Az ülésen a lenti alapszervezet javaslatáról, Kövér László képviselőjelöltségéről szavaztak, de a csoport nem támogatta Kövér indulását, és egyhangúlag kiálltak a mostani képviselő, Nógrádi László mellett.

Mint később kiderült, Kövér László nem is kérte magának a zalai 4-es választókörzetet, a pártközpontban fel sem merült, hogy az országos választmány elnökét tegyék a körzetet rendszeresen első fordulóban hozó Nógrádi László helyére. Gelsén a szomszédos Lenti Fidesz-vezetése dobta be Kövér nevét. A lenti pártvezetés ugyanis az utóbbi időben nincs túl jóban Nógrádival, az Orbán-kormány egykori közlekedési miniszterével. A kereszténydemokrata polgármester lényegében ellenzékbe került a fideszes túlsúllyal működő önkormányzati testületben.

Az Index információi szerint vizsgálatot indít a Fidesz, milyen szervezeti ellentétek vezettek ehhez a konfliktushoz.

Kövérrel blamálták volna Nógrádit (Index)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2009. november 02. 17:40
Szép volt fiúk, küzdjétek már le magatokat az MSZP-hez. Elvégre közelednek a választások, és megszoktuk, hogy a Fidesz hülyéi ilyenkor csúcsra járatják magukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!