Fel vagyunk háborodva

2009. november 10. 09:00

A magyarok kétharmada felháborítónak tartja a Sláger és a Danubius megszűnését.

2009. november 10. 09:00
A Medián november 5-én ezer fő telefonos megkérdezésével készült országos reprezentatív felmérése szerint tíz emberből hat felháborítónak tartja a két kereskedelmi rádió megszűnését, és a többség - az ORTT mellett - a kormányt és a két nagy pártot is felelőssé teszi a történtekért. Sokan értettek egyet azzal, hogy mindent meg kellene tenni a két kereskedelmi rádió megmaradásáért, valamint azzal, hogy az MSZP és a Fidesz a színfalak mögött megegyezett, hogy mindkettőnek legyen országos rádiója.

A felnőtt népesség kétharmada legalább alkalmanként hallgatja a Danubius, illetve a Sláger Rádiót. Ennél is többen vannak azok (92 százalék), akik a múlt csütörtökig értesültek a két rádió végét jelentő és nagy vihart kiváltott Országos Rádió- és Televízió-testület-döntésről.

Kétharmadot kapott a Sláger és a Danubius (NOL)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli28
2009. november 10. 17:35
A legnagyobb, hogy a Népszabadságnak sikerült így tálalnia ezt a hírt: "Amiről Orbán álmodik: a Sláger és a Danubius kétharmadot kapott" http://nol.hu/belfold/20091110-a_kozvelemeny_elegedetlen_a_frekvenciaelosztassal Egyre kevésbé tudják (talán már nem is akarják) leplezni a frusztrációjukat. LOL
vizipipa
2009. november 10. 13:37
Not in my name.
honphibu
2009. november 10. 11:35
Nem tudom, hogy miért az zavar, hogy külföldi tulajdonú és miért nem az, hogy szar és igénytelen, tehát megfelel a magyar fogyasztási igényeknek.
orsi00
2009. november 10. 09:48
@Steppenwolf: Teljesen igaz! Ne csodálkozzunk azon, hogy itt tartunk, ha ezért a két szemétért ennyien bánkódnak. Ez már a szellemi leépülés vége, mint a drogosoknál: ha megvonják tőlük a mindennapi adagot, akkor azonnal jelentkeznek az elvonás tünetei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!