Csécsei tanácsadó marad

2009. november 16. 14:01

Havi 750 ezerért önkormányzati tanácsadó lesz a lemondott SZDSZ-es polgármester.

2009. november 16. 14:01
Csécsei Béla, Józsefváros független, korábban SZDSZ-es polgármestere szeptember 2-án mondott le posztjáról megromlott egészségi állapotára hivatkozva. Az időközi polgármester-választás november 22-én lesz a VIII. kerületben. A szocialista Szabó Zoltán szerint megzsarolhatták Csécseit, hogy mondjon le posztjáról, és ennek fejében közel százmillió forintos megbízási szerződést kötött vele az önkormányzat. A kormánypárti politikus mai sajtótájékoztatóján úgy vélte: ebben az ügyben a Fidesz és az SZDSZ "cinkosok".
 
Az MSZP országgyűlési képviselője azt mondta: a fideszes Kocsis Máté már egy évvel az előtt szeretett volna polgármester lenni Józsefvárosban, mint ahogy Csécsei Béla megbízatása lejárt volna, az SZDSZ-es Takács Gábor és pártja pedig közreműködik abban, hogy a polgármesteri tisztséget a Fidesz kezébe átjátssza.
 
Szabó elmondta, hogy a józsefvárosi önkormányzat megbízásos szerződést kötött lemondása napján Csécsei Bélával öt évre, havi nettó 750 ezer forint értékben. A politikusnak arról nincs információja, hogy milyen megbízásról van szó; mint mondta, a szerződés nem nyilvános.
 

Zsarolás miatt állt félre Józsefváros polgármestere? (NOL) 

Az SZDSZ-nek Józsefvárosban ciki az SZDSZ (Reakció)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!