Visszatért az MSZP a Ma reggelbe

2009. október 14. 10:49

Az vélt jobbra tolódása miatt bojkottált Ma reggelbe a fővárosi szakítás másnapján az MSZP és az SZDSZ is erős embereit küldte.

2009. október 14. 10:49
Nem bojkottálja tovább az MSZP a közszolgálati televízió Ma Reggel című műsorát. Mint ismert, a szocialisták korábban a Nap-Kelte vitatott módon történő eltávolítása után hozták azt a döntést, hogy a helyzet tisztázásáig nem mennek el a műsorba. Pontosabban bojkottot nem hirdetnek a Ma Reggel-lel szemben, de minden képviselőjüknek felhívták arra a figyelmet, hogy "a tisztázatlan helyzet miatt fontolják meg az adásban való részvételt".

A közszolgálati televízió ma reggeli adásában az egyik vendég Mesterházy Attila volt, a frakcióvezető feltűnése pedig egyértelműsíti, hogy a szocialisták a jövőben elfogadják, elfogadhatják a Ma Reggel meghívását. A műsorban Mesterházy után Demszky Gábor is megjelent.

Lőttek Gyárfásnak! Az MSZP megszerette a Ma reggelt (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!