Morvai mindenhol

2009. október 22. 09:11

Két beszédet is mond Morvai Krisztina október 23-án Budapesten.

2009. október 22. 09:11
Bőséges programkínálat lesz a radikális ünneplők számára október 23-án a fővárosban. Délután egy órától a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Petőfi téren tart demonstrációt. A szónokok közt lesz Budaházy Edda, a letartóztatásban lévő Budaházy György testvére. A résztvevők innen a Deák térre vonulnak, ahol háromkor kezdődik a Jobbik nagygyűlése. Ide tartanak a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesület tagjai, akik előtte a XII. kerületi turulszobortól indulva, rendőri felvezetéssel vonulnak fel a városban.

A Jobbik október 23-án a 2006-os rendőrterrorról is szeretne megemlékezni. Beszédet mond a párt több politikusa - közöttük Morvai Krisztina és Vona Gábor -, a rendezvényen Dörner György színész is közreműködik. A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nevű szerveződés kora este a Kossuth térnél rendez megemlékezést, ahol ifjabb Hegedűs Loránt református lelkészen kívül az érdeklődők ismét meghallgathatják Morvai Krisztinát.

Nem kizárt, hogy egyes helyszíneken a feloszlatott Magyar Gárda egyenruháját viselő személyek is megjelennek. A rendőrség álláspontja szerint ez önmagában nem ad okot a beavatkozásra, csak ha alakzatba szerveződnek, vonulnak, illetve félelmet vagy megbotránkozást keltő felszólalások hangzanak el.

Itt is, ott is Morvai (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!