Alcsúton tesztelik a fideszeseket

2009. szeptember 25. 09:20

Orbán és Kövér a Fidesz képviselőjelöltjeit faggatja a dunántúli községben.

2009. szeptember 25. 09:20
A 176 egyéni körzet közül 130-ban már fix jelöltje van a Fidesznek, 30 körzet szinte biztos, 10-16 pedig egyelőre nyitott - írta le a Népszabadságnak az ellenzéki párt egyénijelölt-állítási folyamatát a Fidesz egyik vezető politikusa. A választókerületi elnökök képviselőjelöltek lesznek, mivel ők működtetik a helyi aktivista rendszert és végzik a terepmunkát.

Szijjártó Péter, a párt elnöki kabinetjének vezetője megerősítette: Orbán Viktor pártelnök megkezdte a személyes egyeztetéseket a lehetséges jelöltekkel. A lap úgy tudja, hogy a találkozókon jelen van Kövér László választmányi elnök, Kubatov Gábor pártigazgató és az illetékes regionális igazgatók, az egyeztetéseket pedig a Fejér megyei Alcsúton tartják. A program szerint november közepén véglegesíthetik a 176 fős listát. 2010-ben is lesznek Fidesz-KDNP jelöltek, a kereszténydemokraták nagyjából most is 24 helyre számíthatnak.

Alcsúton tesztelik a Fidesz képviselőjelöltjeit (NOL)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2009. szeptember 27. 13:55
Kettes b+! A demokrácia vagy diktatúra kérdése nem ott dől el, hogy egy párt hol tartja bizonyos rendezvényeit. Hozzátenném, hogy egy pártban, ha rend van, akkor az még nem diktatúra. Az MSZP szokott villogni azzal, hogy náluk mennyire demokrácia van. Hát nem. Náluk kupleráj van. Néha a FIDESZ-ben is. Sajna, még most is bekerülnek a gépezetbe kóklerek. Lásd pl. az esztergomi vagy nagykanizsai polgármester. Bár gyanítom, hogy tökéletes kiválasztási módszer nincs, így ez a veszély mindig fennáll. A kérdés csupán az, hogy ezek a kóklerek milyen számban lephetik el a pártot. Az MSZP most éppen azzal küszködik, hogy minden szinten bűnözők uralják.
sunázó
2009. szeptember 27. 08:26
Kettes! Szar lehet neked, hogy Magyarországon élnek magyarok... Te melyik nációból származol: szlovák, szerb, román, vagy még ki tudja? Egyébként túl értékesnek tartod magad, amivel nem valószínű, hogy mindenki egyetért. Nem vagy te még egy nyavalyás kettes sem, köcsög, csak egy mínusz zéró. Esetleg dupla nulla, amivel a budikat jelzik.
maio
2009. szeptember 26. 00:08
@Kettes: kibaszott diktatúra, pakold te is a bőröndöt! éberség!
Kettes
2009. szeptember 25. 21:06
Ebben a hírben az a hír, hogy egy átlagos fideszhitű teljesen rendjénvalónak tartja, hogy személyesen a pártvezető és nem mondjuk a pártnyilvánosság kontrollja alatt álló valamilyen testület választja ki a jelölteket, és nem máshol, mint a szeretett vezető fatornyos hazájában, ahol Szent István felajánlotta Magyarországot Szűz Máriának (it's official).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!