Orbán: Cseh Tamás volt a legjobb harcosunk

2009. augusztus 28. 11:09

A Polgárok Háza ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Orbán Cseh Tamást, mások Orbánt méltatták.

2009. augusztus 28. 11:09
Öt évvel ezelőtt, 2004-ben nyitotta meg a kapuit a nyolcadik kerületi Visi Imre utcában a Polgárok Háza, amelyet a Fidesz 2002-es választási veresége után életre hívott polgári köröket szervező Szövetség a Nemzetért Alapítvány vásárolt meg, és újíttatott fel több mint huszonhatezer adományozó segítségével. Csütörtök délután az intézmény telt házas ünnepségen jubilált, az adományozók közül kiválasztott meghívottak előtt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Hende Csaba fideszes képviselő, az Országgyűlés jegyzője, és Schmitt Pál néppárti EP-alelnök tartottak beszédet.

Több száz fős közönség előtt az est háziasszonya az eseményen jelen nem lévő Makovecz Imrét idézte, aki szerint „olyan vezetőre van szüksége az országnak, akinek egyrészt nemzetközi politikai kapcsolatai vannak, valamint olyan ember kell, akinek otthon gyermekei vannak, akiket tisztességesen ellát, és szép és aranyos felesége van. Egy ilyet ismerek: ez Orbán Viktor.” A Fidesz elnöke Cseh Tamás temetéséről érkezett, ezért először a nagy harcosról emlékezett meg: „Ő a mi katonánk, a legjobb katonánk, a legjobb harcosunk volt”, mondta. „Ha az ember legjobb katonája meghal, azt jelenti, hogy a döntő ütközeten már túl vagyunk, de van még dolgunk, míg a parlamenti matematika nyelvén is látszani fog mindez” – mondta a pártelnök.

Orbán: Cseh Tamás volt a legjobb harcosunk (Index)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ádámka
2009. augusztus 31. 12:59
Kettes, ott van Lee. Menj, játssz vele!
Szenzor
2009. augusztus 28. 18:35
Kettes, meglepődve látom, h nem szeded az előírt gyógyszert
imres
2009. augusztus 28. 16:42
Nem tudom miért van olyan érzésem, mintha az összes primitív baloldalit tökön rúgta volna Orbán. Persze ez nem igaz, csak egyesek úgy érzik, :)
Kettes
2009. augusztus 28. 15:30
Szokjatok hozzá pupákok. Jövőre minden siker ebben az országban Orbán Viktor személyes eredménye lesz, még a halott zsenik életműve is. Ő íveli be pontosan fejre a lasztit, ő ihleti meg a költőket, neki csökken az országkockázati prémium, érte kel fel a nap. Aki ezzel nem ért egyet, az egy mockosz kisz komci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!