A BKV-tól jobb távozni, mint ott dolgozni

2009. augusztus 04. 09:44

A Magyar Hírlap információi szerint 32 millió forint végkielégítést vehetett fel Olti Ferenc, a BKV volt vezérigazgató-helyettese.

2009. augusztus 04. 09:44

A keddi cikk szerint a tavaly októberben menesztett Olti Ferenc 2007 tavaszán került a közlekedési társasághoz, amikor Antal Attila korábbi vezérigazgató intézkedésére háromról öttagúra növelték a vezérhelyettesek számát. Feladata a 4-es metró DBR Projekt Igazgatóság vezetése volt.

Munkáját 2008 októberéig végezte, egy hónappal azután mentették fel, hogy Kocsis István a BKV élére került. Az új vezérigazgató megszüntette Olti posztját, a DBR irányítását Klados Gusztáv operatív projektigazgató vette át - olvasható a cikkben. A Magyar Hírlap információi szerint a BKV 2007 januárjától mostanáig egymilliárd forintnál is többet fizethetett ki végkielégítésekre a 800 elbocsátott munkatársnak és a menedzsment távozó tagjainak.

Újabb 32 milliós végkielégítés a BKV-nál (Zalai Hírlap)

Felújítás és végkielégítés a BKV-nál (Magyar Hírlap)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!