Vallott Balla Irma gyilkosa

2009. július 31. 20:48

Egy debreceni segédmunkás vallta be, hogy megölte Balla Irma önkormányzati képviselőt.

2009. július 31. 20:48

Beismerte Balla Irma meggyilkolását D. Lajos debreceni lakos, aki a gyilkosság előtt segédmunkásként dolgozott a Balla Irma háza melletti építkezésen - közölte Jónáné Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivője.

Az ügyész és rendőr együtt hallgatta ki D. Lajost, aki beismerte: ő ölte meg Balla Irmát. Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselőt brutális körülmények között, lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Holttestét fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Egy évvel később a rendőrség a fiút, S. Sándort gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével, előbb őrizetbe vették, majd egy évig előzetes letartóztatásban tartották. Jelenleg szabadlábon védekezik. (MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
osborne
2009. július 31. 23:31
ez egy EPIC FAIL a rendőrség részéről. súlyos kártérítésre tarthat majd igényt a megvádolt és tönkretett Balla Irma fia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!