Váltás a Fidelitas élén - Szijjártó megsérült

2009. június 20. 19:39

Szijjártó Péter nem indult újra Fidelitas-elnöknek, utódjának Ágh Pétert választották meg.

2009. június 20. 19:39

Ágh Péter eddigi ügyvezető alelnököt választotta elnökévé a Fidelitas a Miskolcon megtartott IX., tisztújító kongresszusán szombaton. Az eddigi elnök, Szijjártó Péter nem jelöltette magát, távozását a Fideszben betöltött feladataival indokolta. Kongresszusi beszédében kifejtette: a Fidelitas mindig is nagybetűs csapatként működött, a legnehezebb időkben is együtt maradt.

A tisztújító kongresszuson a 478 leadott szavazat több mint 92 százalékát kapta Ágh Péter, így ő lett az ifjúsági szervezet új elnöke. A küldöttek tizenöt alelnököt választottak: Bere Károly, Böröcz László, Csepreghy Nándor, Dukai Miklós, Gajda Róbert, Kérdő Zsuzsa, Koszorús László, Lukács Bence, Mihalovics Péter, Schneller Domonkos, Szedmák Tamás, Vántsa Botond, Vizin Tamás, Vörös Ádám és Zsiga Marcell lett a Fidelitas alelnöke.

A  Fidelitas Elnökség csapata a kongresszust megelőzően, pénteken a Miskolci Vénusz NB1-es lánycsapatával mérkőzött meg, 7:4-es győzelmet aratva. A mérkőzésen Szijjártó részleges combizomszakadást szenvedett, ami miatt egy hét otthoni pihenőre kényszerül.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SztAhanov
2009. június 22. 15:44
Most goni leszek, de ahogy a fidelitas honlapon szörfözgetek, nézegetem a képeket, nekem ez egy elég kontraszelektált társaságnak tűnik. Persze, tudom, hogy nem szabad elsőre ítélni, főleg nem látszatra, de ahogy Szijjártó meg Cser-Palkovics szövegeit eddig elhallgattam, azok is ezt az érzést támasztották alá. (Milyen ügyes volt a "Gyurcsány a hibás"-kampány is...) Igazából a legijesztőbb hökös/hötös emlékeket ébresztik bennem ezek az emberek. Azok meg tudjuk, általában milyenek. Ott nevelődnek ki csak az igazi sunyi, korrupt gengszterek. Persze "tisztelet a kivételnek" valamint "akinek nem inge, ne vegye magára".
tevevanegypupu
2009. június 22. 11:41
"ne az emberekkel fizettessek meg.." Remelhetoleg megertik, nem maradt egy filler sem, mindent vittek Zuschlagek.
smalladam
2009. június 22. 10:49
turul, végülis lehet akár 25 alelnök is, én csak egyet kérek: ne az emberekkel fizettessék meg:D
TuRuL2k2
2009. június 22. 10:36
smalladam: Elég abszurd. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!