MSZP-kampányrendezvény? 3 millió a Szerencsejáték Zrt-től

2009. június 04. 10:22

Civil szervezeten keresztül adott hárommillió forintot a Szerencsejáték Zrt. egy erősen szocialista kampányrendezvénynek tűnő happeningre.

2009. június 04. 10:22
Hárommillió forintot költött reklámkeretéből a Szerencsejáték egy olyan "civil" rendezvényre, melyen díszvendégként az MSZP vezető politikusai jelentek meg. A "Sajtófeszt 2009 - A jövő Európája" rendezvény szervezője az Angyalföldi Hagyományőrző Egyesület volt. A Szerencsejáték marketingigazgatója szerint piaci alapon becsülték meg, mennyire érdemes hirdetni a végül néhány tucat nyugdíjast megmozgató eseményen.

A Szerencsejátéknál azzal védekeznek: nekik nem pártalapítvány, hanem egy civil egyesület adott ajánlatot, különben sem tudják megítélni, hogy egy rendezvény inkább civil jellegű, vagy inkább politikai. A rendezvényen az omegás Benkő Lászlón és a Z'ZI Laboron kívül Szanyi Tibor, Lendvai Ildikó és Lamperth Mónika szórakoztatta és tájékoztatta az egybegyűlteket.

Beszállt a Szerencsejáték Zrt. az MSZP kampányába? (Hírszerző)
Képriport az eseményről (Reakció)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!