Kuruc.info: Igen, a Zsidesz ellenség

2009. június 09. 07:30

A kuruc.info megnevezi az ellenséget és tisztességes, hungarista ellenzéki pártot vizionál. A Jobbik túl puha.

2009. június 09. 07:30
A szélsőjobboldali portál szerint a Fidesz 56 százaléka kudarc annak fényében, hogy már 2002-ben is 49%-ot szereztek, és jelen aljas kampányuk 80%-a a Jobbik és a Magyar Gárda elleni uszításról és a cigánybűnözés tagadásáról szólt. „Igen, a Fidesz ellenség. A Fidesz nyíltan is gyarmatosítóinknak elkötelezett, azonban, vagy éppen ezért hamarosan szintén megszorítható lesz, ha Vonáék sem veszítenek lendületükből.” - írják.

A kuruc.info úgy látja, a Jobbik 50 millió forintból képes volt sikeres kampányt folytatni, nagyot robbantani. 2010-re sokkal nagyobb háborút várnak, és képletes hosszú kések éjszakáját ígérnek az idegen gyarmatosítókat kiszolgáló politikusoknak. Aztán jöhet egy hungarista párt, ami nem olyan puha, mint a Jobbik.

Hosszú kések Bajnainak és Orbánnak (kuruc.info)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!