Szivárogtatás után: Izrael újratervez? – Stratéga Robert C. Castellel

2024. október 22. 18:59

Az izraeli ellentámadás készül, de kérdés, hogy az Egyesült Államok megpróbálja-e megakadályozni. Az izraeli reakció viszont az amerikai elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja: Netanjahu bosszút állna a demokratákon? Az izraeli vezető elleni támadás után az iráni vezetés sem alhat nyugodtan.

2024. október 22. 18:59
null

A Mandiner Stratéga e heti vendége Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója volt.

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Benjamin Netanjahu elleni támadásnak lesznek politikai következményei
  • A háború gazdasági terhet is jelent Izraelnek
  • Irán egy sebezhető állam

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 22. 20:42
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­­s­z­­­e­­x­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
packó_
2024. október 22. 20:41
Szivárogtatás vagy dezinformáció?
Megtalálta
2024. október 22. 19:40 Szerkesztve
Kamala és a Demokraták maradék reményeinek is végképp vége, ha az elnökválasztás előtt háború tör ki a Közel-keleten Izrael miatt. AIPAC pénz ide vagy oda a fele Usa Kongresszusnak, Netanjahu szárazon lesz s*ggb*b*szv*.
Karvaly
2024. október 22. 19:18
Félidős választáskor a szaúdi herceg is rásegített, hogy ne csökkenjen az amerikai benzinár. Az USA mindenhol ellenségeket csinál*, és ez előbb-utóbb össze fog adódni a kritikus tömegig. *a tavaly októberi támadás előtt konkrétan heteken (hónapokon?) át tartottak a "jogállamisági tüntetések" Izraelben, amik kimondottan a kormánybuktatást célozták, és Amerikából szították. Az arab tavasz, a Majdan, és a magyarországi ellenzék támogatása mind ugyanez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!