Izrael elindította a Hezbollah elleni offenzívát – Mandiner Stratéga Extra

2024. október 01. 17:00

Az izraeli hadsereg kedd hajnalban katonai műveleteket indított Libanonban, az izraeli határ mentén. Mik a kockázatok: a teljes térséget magával rántó eszkaláció következhet? Hogyan hat az amerikai elnökválasztásra? Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértőt, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük.

2024. október 01. 17:00
null

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. október 01. 19:21
Robi katonásdit játszik a frissen vasalt cukker bézs gyakorlójában... duruzsol bele a Rode csatamikrofonjába...Már majdnem annyira konkrét, mint Zelenszkij..
sexykitty-5000101
2024. október 01. 18:58
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­l­­d­ ­­a­ ­s­z­­­e­­x­­­i­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
obi-wankenobi
2024. október 01. 18:57
Nem látjátok??? A hamasz, egy amerika által pénzelt, tenyésztett szervezet. Feladatuk, a titkos társaságok által kijelölt országban terror támadások elvégzése, gazdasági cél elérése érdekében. Az ott( pl: palesztinában) élő emberek "kultúrája" miatt képesek azokra a terror akciókra, amire például egy átlag Európai képtelen lenne. Ők simán elvégzik. Ők ehhez értenek. A vérükben van a terrorizmus. A nyolcadik utas a halál erről szólt de nem értettétek meg. Ha feltetted a kérdést, hogy akkor bidé miért támogatja Izraelt, akkor mondok rá egy példát, hogy megértsd. A házőrző vérebeket azért csukja be a tulaj, amikor jön a vendég, ne szabja át a nadrágját. A házőrző hamasz most épp elszabadult és a szomszédban garázdálkodik. Az Izraeli szomszéd épp elmagyarázza a hamasz kutyának, hol a helye. Amerika épp arra vigyáz, hogy Izrael ne tegye végleg harcképtelenné a hamasz kutyát, mert akkor nem tudja kivel elvégeztetni a világban a piszkos munkáit. Videa/ The war on democrasy feliratos
kokrowatz-0
2024. október 01. 18:56
nem tűnsz nagyobb észlénynek ezzel a merkeles kéztartással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!