Ukrajna már a saját érdekei ellen cselekszik? – Mandiner Harctér

2024. július 25. 22:10

Kína lehet a kulcs a diplomáciai rendezésre, viszont nem érdekük az orosz-ukrán háború mielőbbi vége. Az EU nem tud diplomáciai nagyhatalomként fellépni, mert: a diplomácia csak akkor lehet sikeres, ha tényleges erő van mögötte.

2024. július 25. 22:10
null

Itt a Mandiner heti geopolitikai magazinműsorának legújabb adása Robert C. Castellel, Bendarzsevszkij Antonnal és Pócza Istvánnal.

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Joe Bident azért váltották le, mert rossz eredményeket produkált
  • Ukrajna a saját érdekei ellen is cselekszik
  • Oroszországra rá van szorulva Kínára
  • A háború blokkosodáshoz vezet

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
zsocc44
2024. július 26. 06:53
trash5=>zsocc44 2024. július 25. 23:17 • Szerkesztve Nem vagy okos! Pl LNG az USA-bol hajóval az olcsóbb, vagy az oroszoktól vezetéken? Magyarország a felhasználásának kb 1/3-1/4 áramot importál. Az USA poltikai és gazdasági céljaira használja a katonai erejét. Az oroszok ugyanezt nem teszik a világ másik végén. Az EU-nak olyan politikusokra és diplomatákra van szüksége, akik képesek kezelni ezeket a játszmákat.
gyzoltan-2
2024. július 26. 06:20
"Ukrajna már a saját érdekei ellen cselekszik?" Ez egyáltalán kérdés lehet? -mikor az első pillanattól kezdve, hogy a hollywoodi zsidó filmcsoport átvette az irányítást, a hatalmat, az ukránok az "eszköz" szerepleosztást kapták meg! -és az sem közömbös, hogy a zsidóság, milyen elképesztő hatalommal, befolyással rendelkezik Európában is... Csodálkozásunkat, elképedésünket enyhíti, hogy a magyarságnak már jelentős tapasztalata van a zsidó hatalomgyakorlás megnyilvánulásaiból, a "Minél rosszabb, annál jobb!" következetes megvalósításából..! -csak megjegyzem, a Mandiner is lehozta a fényképet, amint tavaly a "tanártüntetés" résztvevői e jelszó mögött menetelve vonultak! Hasonlóan eszközként, akárcsak az ukránok! Nagy az "átitatódás", a liberális métely fertőződöttség, az oktatási-tanári karban..! -s ezek befolyásolják a magyar fiatalságot...
Stingary76
2024. július 26. 06:13
trash5zsocc44 2024. július 25. 23:17 • Szerkesztve ... Oroszfüggésbe, akik köztudottan nem gazdasági kérdésként, hanem politikai eszközként tekintenek az energiaexportjukra" Az orosz egyetlen dolgot kért és kér az energiahordozókért cserébe : AZ ÁRÁT. PÉNZBEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!