A Nyugat gyenge, de az idő a békepolitikának dolgozik – első reakciók Orbán tusványosi beszédére

2024. július 27. 14:39

Világrendszerváltás, háborús esélyek, európai bajok – fideszes politikusokat kérdeztünk a tusnádfürdői szabadegyetemen.

2024. július 27. 14:39
null

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. július 28. 06:59
Doktor Miniszterelnök Úr! Áhítattal hallgattam a beszédet, látnoki képességei lenyűgöztek. Egy kérdést, ha szabad?... Hogyne, tessék! Csak bátran. Ezért volnának itt. Azt szeretném kérdezni, mély tisztelettel, ha meg nem sértem, előre is elnézést... Miért vágatta le a szakállát, amit korábban posztolt képeken láthattunk, amikor annyira jól áll? Köszönöm a kérdést, ennek igazából a kampányfőnököm a megmondhatója, de elárulom, hogy a feleségem demarsot adott a szakállamnak.
v4nmeeg1p3psid
2024. július 28. 06:23
Tisztelt Táborlakók, Kedves Vendégek! Mint tudják, mindig is harcos antikommunista voltam. Oroszok, meg kínaiak, ezek kifele innen, meg felejtős irány. Csak a Nyugat. Trump a Messiás. Én vagyok itt legrégebben hivatalban. Kérdezzenek bátran, amit mondok, láttam. Ülő Bika. Na most, közben rájöttem, hogy Oroszország nem megy sehova, hiába mutatom az iranyt, ott van a térképen, ez az a valóság, geopolitika, Kedves Barátaim. A kommunista Kína meg pár évtized alatt évszázadokkal előzött meg minket. Ez a valóság. Ülő Bika fordul. Na most, mit tehettem volna én, mint a legrégebb óta hivatalban lévő politikus? A sok kétharmaddal, ciklusokon átívelő kormányzattal, rendeleti kormányzással. Hát mit? Mondják meg Önök! Meg van kötve a kezem. Gyurcsány. Soros. Mit tehetnék? Vagy volna. Mondják meg! Ugye? Igaz? Nem? De! Mondják meg nekem. Én a nép hangja vagyok. Egy jó Nemzeti Konzultáció keretében. Most ne! Most én beszélek.
v4nmeeg1p3psid
2024. július 28. 05:55
Harmadik rész: Orbán-show - Forradalmak
v4nmeeg1p3psid
2024. július 28. 05:52
Orbán-show - Újratöltve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!