Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Mire elég a jobboldali előretörés? – Mandiner Stratéga

2024. június 11. 18:59

Tud-e erőt mutatni az új, jobboldali tömörülés az EU-ban? Ez a kérdés az EP-választások után. Franciaország a béke útjára léphet, Németországban kormányváltó hangulat, míg Magyarországon stabilitás. A Mandiner Stratéga vendégei: Kiszelly Zoltán, valamint Gát Ákos Bence.

2024. június 11. 18:59
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Giorgia Meloninak és Marine Le Pennek meg kell próbálnia kihozni a legtöbbet a mostani választási eredményből.
  • Ha megalakul az új jobboldali tömb, a második legnagyobb frakciót adhatja az EP-ben.
  • A német szavazók nem látnak politikai perspektívát jelenleg.
  • Manfred Weber úgy tűnik, nem ambicionálja az EU-s vezető pozíciókat.

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

A beszélgetés podcast-formában is meghallgatható:

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­z­­e­x­­i­ ­p­­u­­n­c­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
EX_Terminator
2024. június 11. 22:06
ANNYIRA ROSSZ TI ALJAS LEÁLLÍTHATATLAN PATKÁNYOK HOGY HIDEG VÉRREL HALÁLRA LESZTEK VERVE MERT MIDNENÁRON KI AKARJÁTOK ERŐSZAKOLNI HOGY MEGHALLGASSUNK ELFOGADJUNK MEGTŰRJÜNK BENNETEKET! EZÉRT HULLÁK VAGYTOK!
EX_Terminator
2024. június 11. 22:02
HOGY MILYEN ROSSZ TI SZUBHUMÁN KORCSOK!? ANNYIRA ROSSZ TI UTOLSÓ ALJAS ELVISELHETETLEN TOLAKODÚ ERŐSZAKOSKODÓ FÉRGEK HOGY HIDEG VÉRREL MEG FOGUNK BENNETEKET ÖLNI AZÉRT MERT MINDENÁRON RÁNK PRÓBÁLJÁTOK ERŐSZAKOLNI AZ ESZELŐS ELMEBETEG SZARSÁGATOKAT AMIKET MINDENÁRON RÁNK AKARTOK ERŐSZAKOLNI! TAKARODJ VAGY ELPUSZTULSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztrovacsek
2024. június 11. 21:36 Szerkesztve
Ja, és a mandi stabilan hozza a formáját. "Mire elég a jobboldali előretörés? " Milyen előretörés szerencsétlenek??? Az hogy a Néppártnak hárommal több képviselője lett? Vagy az hogy ECR 62, ID 73 képviselő volt eddig, az 135 képviselő, most meg ECR 73, ID 58 az 131 képviselő? Ja hogy az 54 újat mind egy szálig "magatoknak" könyveltétek el látatlanban? Akkor megértem. vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!