Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

A választások tétje: háború vagy béke – Békemenet After Kibeszélő

2024. június 02. 21:53

Békemenet után: a jobboldal egységet tud mutatni a választáson? A béke forog kockán, amely az európai emberek választásán múlik. A Békemenet After Kibeszélőjén Bayer Zsolt publicista, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Horváth József, az Alapjogokért központ biztonságpolitikai tanácsadója beszélte ki a Békemeneten történteket.

2024. június 02. 21:53
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • A feltételezés a baloldal részéről, hogy a Fidesz nagy vereséget fog szenvedni a választáson, az a Békemenet után nehezen mondható
  • Nyugat-Európa nagyvárosaiban ekkora rendezvényt békésen szinte lehetetlen lenne megrendezni
  • Egyre inkább menedékhellyé válik Magyarország
  • Macron és a Gender hadosztálya fog bemasírozni Moszkvába?

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:34
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­e­l­d­­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Pelso j.
2024. június 03. 05:41
"Macron és a Gender hadosztálya fog bemasírozni Moszkvába?" Már ilyen, többszörösen idióta s primitív kérdések kellenek a tábor egyben tartásához?
states-2
2024. június 03. 05:38
Hát Pszoichopeti ettől a műsortól aligha fog gyógyulásnak indulni.
kerek-a-perec
2024. június 03. 04:03
Sötét felhők gyülekeznek hazánk fölött ! Ha a szélhámos O1G, volt KOMMUNISTA TITKÁR, meg a többi normalitást felforgatni próbáló fasiszta/náci/komcsi/ávós fertőzött elméjü fidesz cselédek Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus, erős közösségekre épített, civilizált EU 450 millió tagú család ŐSZINTE, BECSÜLETES és LELKES családtagja legyen, keblére ölelve az EU alapelveit és ŐSZINTE, BECSÜLETES, LELKES együttműködésével részt venni az ottani közös munkában, a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!