Orosz támadás Harkivnál: Putyin szintet lép? – Mandiner Harctér Budapesten

2024. május 14. 17:06

Kínai elnöki vizit Budapesten, viták Európában, új front Ukrajnában: stratégai nézőpontok. Mandiner Harctér Budapesten, a Scruton VP-ben Robert C. Castellel, Bendarzsevszkij Antonnal és a házigazdával Pócza Istvánnal.

2024. május 14. 17:06
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Oroszország számára most egy kedvező időablak mutatkozik, a nyugat választásokkal van elfoglalva
  • Ukrajna szempontjából sokkal racionálisabb lenne egyszerűen feladni Harkivot, mint ott elvéreztetni az ukrán hadsereget
  • A nyugat korszerűtlen technológiát nyújt át az ukránoknak
  • A Közel-Keleten harci cselekmények nélkül nincs tárgyalás, tárgyalás nélkül nincs túszcsere
  • Az oroszok bekeríthetik Harkivot, ahogy Mariupol esetében is tették

A teljes műsor itt tekinthető meg:

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. május 14. 19:38
Anton, Anton… ülj le! Elégtelen! Ezt a penis vulgaris ( közönséges fax) miért kell mutogatni? Rendben, lehet rajta röhögni, de már siralmas a manus felkészületlensége! Mindegy is, a HarkOv környéki nyomás, orosz részről, macska-egér játék! Oda csoportosítják a maradék tartalék erőket, máshol pedig valóban támadnak. HarkOvnál az erősítésre szánt erőforrásokat egyszerűen ellopták! Nem épült semmi érdemleges… 500 ezer ukrán katona elesett, megsebesült, harcképtelen. Míg az oroszoknál ~50 ezer fő a veszteség. Az ukranok sem merik többre hazudni!
bandee1
2024. május 14. 19:21
MI AZ A HARKIV?? MAX. HARKOV! NEM VAGYUNK MI UKRANOK, HOGY HARKIVOZZUNK!!!!!
Chekke-Faint
2024. május 14. 18:12
Akkor megint egy ponttal bővült a mindent visszafoglalunk program...
backsplash
2024. május 14. 17:29
Szerintem Szumi lesz a célpont, csak megvárják az ukrán csapatösszevonást és akkor megrakétázzák őket. Kicsit kinyújtják a frontot, pár helyen beszakítják és stratégiai pozíciókat szereznek, ahonnan kisebb veszteséggel tudják megropogtatni a majd a beérkező NATO csapatokat. Addig kell teljesen leirtaniuk az ukrán hadsereget és elpusztítani az eszközeiket. A háború után a maradék Ukrajna demilitarizált övezet lesz, hogy többet eszükbe ne jusson japánkodni és Európa biztonságát kockáztatni provokációval. Aki provokál az az agresszor, mielőtt a ruszofóbok rázendítenének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!