A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kirobbant a kommunikációs atomháború – Mandiner Stratéga Zalaegerszegen

2024. május 21. 19:02

Hét milliárd ember veszítené el az életét egy atomháborúban. Abban a hitben éltünk, hogy megépült a békeotthona, azonban a gyenge országokat előbb-utóbb felzabálják. A kérdés az: Európa tud még önálló katonai szereplő lenni? Mandiner Stratéga Horváth Józseffel és Földi Lászlóval. A beszélgetés május 14-én Zalaegerszegen került rögzítésre.

2024. május 21. 19:02
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Az Egyesült Államok kezdi keletre tolni az atomfegyvereit
  • Aki először lő az marad életben
  • Az Egyesült Államok gazdasága a hadiipara épül
  • Az EU 30-40 évvel le van maradva a high-tech fegyverek tekintetében
  • A nyugat-európai társadalmak már nem egészségesek

 

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. május 22. 00:49
Akitlosz 22:18 "Na és ki nem ... le, hogy mi van az EU-val? Magyarország számít." - höhöhö ... már akinek! Nekik, mint most is, lesz mit enni, ideig-óráig: "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el." Mi, többiek meg saját paraszti rétegünk híján beérhetjük a TESCO gazdaságos izével, amíg az is lesz - aztán utánunk a NER vízözön!
Akitlosz
2024. május 21. 22:18
Na és ki nem ... le, hogy mi van az EU-val? Magyarország számít. Az EU nem játékos a világpolitikában, hanem báb. Amerika bábja.
Akitlosz
2024. május 21. 22:16
"Hét milliárd ember veszítené el az életét egy atomháborúban. " Akkor még mindig jóval több ember maradna, mint amennyi 1800-ban élt a Földön. Az emberiség igen durván túlszaporodott, ezért pusztulnak ki a fajok a Földről, ezért lehetetlen felszámolni a szegénységet. Azért éljünk bogarakon meg műhúson a gigapoliszokban, hogy még pár milliárd négerrel több éljen a Földön benne Európában? Pocsék világ lesz, ha nem változik az irányvonal.
vanced
2024. május 21. 22:07
Érdemes végignézni. Talán az atomháború rémével ijesztgetők ráeszmélnek, hogy milyen ostobaságokat terjesztenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról