Nagy István: „Dühösek az európai gazdák, mert elárulták őket”

2024. február 09. 17:13

Miért vannak utcán a traktorok? Mi a baj a brüsszeli tervekkel? Miért ellenzi a műhúst a kormány? Ez itt a Mandiner Reakció „agrárkiadása”, a területért felelős miniszterrel, Bokor Gáborral és Kacsoh Dániellel.

2024. február 09. 17:13
null

*

Szinte egész Európában utcára vonultak a gazdák, nyugaton inkább a brüsszeli zöld tervek, keleten az ukrán gabonaimport miatt tüntetnek.

  • Pontosan mit akarnak a traktorral demonstráló, feldühödött gazdálkodók?
  • Mi az a Green deal?
  • Ki a partnere Magyarországnak az EU-val folytatott vitákban?
  • Mi a baj a műhússal, s miért ellenzi a magyar kormány?

Aki válaszol: Nagy István agrárminiszter.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 20:25
🍓 ️ F­­o­­r­­­r­ó­­ l­­­á­­­n­yok sz­ex­et ak­­­ar­­n­ak, ba­sz­­d m­­­eg ők­­­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. február 10. 07:33
Hazug aljas geci vagy nagy. Nem vedtetek meg ti a zsideszes bandáddal senkit soha, magatokon kívül. Rohadjatok meg a hohol gahonátokkal együtt!
Pelso j.
2024. február 09. 20:01
Pista, ne aggódj, odakint meg fognak egyezni, hiába vergődsz. Jobb lenne, ha a hazai gazdákkal foglalkoznál, pl az államháztartás helyzetét tekintve miből fogjátok be támogatásokkal a szájukat.
Genusnextgen
2024. február 09. 19:04
Szép kis intellektuális tér az, amely az utóbbi 14 évben sikerült egy szellemi toprongyot, majd egy bajszos szart koronáztak meg egy pedofilszopkodóval. Gratulálok Buksikáim. #eloremegynemhatra #gyozikeforprezident #mocskosfidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik