A magyar-svéd csúcs után – Mandiner Stratéga

2024. február 27. 17:09

Új Gripenek érkeznek hazánkba, eszközhiány az ukrán fronton, a Nyugat nem mérte fel, az orosz-ukrán háború meddig fog tartani, valamint az európai energiapolitikát a zöld ideológia uralja. A Mandiner Stratéga első részében Somkuti Bálinttal beszélgettünk, az adás második felében Hortay Olivérrel és Litkei Mátéval.

2024. február 27. 17:09
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

Somkuti Bálint

  • Megállapodott a magyar és a svéd miniszterelnök a Gripenek érkezéséről
  • A hit az nagyon fontos, viszont a hit nem pótolja a vasat
  • Elkezdődött az adminisztratív kiszorítása az ukrán menekülteknek
  • Az orosz hadiipar három műszakban dolgozik
  • A NATO-főtitkár egy beszélőfej

 

Hortay Olivér és Litkei Máté

  • A Nyugat zöldülni szeretne, de ehhez szüksége lesz a kínai eszközökre is
  • Magyarország zöld úton jár
  • A zöld ideológiának a legnagyobb problémája, hogy meg akarja változtatni a társadalmat

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is elérhető:

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. február 28. 10:28
"Magyarország zöld úton jár" Tessék mondani, mi benne a zöld?! Az atomenergia zöld? Mégis miért? A napelempark zöld? Miért? Mindkét létesítmény jelentős hulladékot és CO2-t termel az élettartama folyamán (ráadásul a napelem fajlagosan jóval többet mint egy atomerőmű). Mi ebben a zöld? Miért kell nálunk is meghonosítani ezt a sötétzöld idióta blablát?!
EX_Terminator
2024. február 28. 02:50
Elmondjam hogy mi a legjobb indok hogy soha ne válassz két rossz közül? Mert rengeteg esetben csak arról van szó, hogy egyesek a kenyér mindkét felét vajazzák.
koronaszepe
2024. február 27. 17:50
Jelen információk alapján teljesen felesleges volt a két év szívózás. A svédek beléptek, cserébe a zsebüket megtömhettük, miközben nagyjából mindenki megutált minket.
lajajakab11
2024. február 27. 17:48
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!