Tóth Gabi: Osváth Zsolt, Puzsér, Cyla és a többiek abból csináltak nézettséget, hogy rajtam gúnyolódtak (VIDEÓ)

2024. január 15. 16:01

Számon kéri az influenszereket Tóth Gabi amiért, szerinte hozzájárultak ahhoz, hogy hamis színben jelenítsék meg őt a közvélemény előtt. Az énekesnővel készült exkluzív interjú főbb részletei.

2024. január 15. 16:01
null

1., Hosszú ideje nem működött már a házassága, ezért döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább. Többször is szakítottak már férjével, de az énekesnő azt sem szerette volna, ha kislánya „boldogtalan közegben” nőne fel. 

2., Új párjával csak a különválás után lépett kapcsolatra, amelyet harmonikusnak jellemez. Igazságtalannak és tudatosnak nevezte azokat – ahogy fogalmazott – a támadásokat, amelyeket azért kapott, mert egyesek szerint nem volt önazonos. Az interjúban értékrendjét sziklaszilárdnak nevezte.

3., Hibát követett el azzal, hogy csupa jó dologról számolt be a családi életéről, ami olykor inkább egy „vágyott világ” volt. Szerinte az utóbbi időben bármit is mondott volna, nem hallották volna meg.

4., Tudatos karaktergyilkosságnak tartja azt, ami vele történt, történik. Már 4 éve bizonyos intellektuális köröket sejt az „ellene irányuló támadások” mögött, akik az értékrendjét nem tudják elfogadni. 

5., Kritikusainak üzeni, hogy nem tört meg, csak erősebb lett: szakmai és magánéleti tervei vannak.