„Gyenge a német kancellár, nem ura a helyzetnek” – REAKCIÓ Mráz Ágoston Sámuellel

2023. december 01. 17:01

Németország válságban, szuverenitásvédelem, valamint Donáth Anna és Gyurcsány Ferenc „küzdelme” – heti hírmagyarázat a Nézőpont Intézet vezetőjével, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2023. december 01. 17:01
null

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dzso bacsi
2023. december 02. 10:36
Maradjunk annyiban, hogy Németország Magyarországhoz képest egy utópia. De hát ez van, a magyarok inkább azt szeretik, ha a kormány szétlopja őket. Attól boldog, ha a mészárost a jachton nézheti. :D
EX_Terminator
2023. december 02. 09:11
AZT ÉN ABSZOLÚTE LESZAROM HOGY TI MINDENFÉLE HATALOM ÉS JOGKJÖR NÉLKÜLI SENKIHÁZI FÉRGEK HOGYAN KÉPZELITEK MEG MERÉSZELITEK EZT. AZT ÉN ABSUOLÚTE LESZAROM HOGY TI MIT HSIZTEK ÉS BESZÉLTEK HONNAN MERÉSZELITEK AZT KÉPZELNI HOGY KIOKTATHATTOK MEG LECKÉZTETHETTEK. ITT TI FÉRGEK CSAK A VÉR FOG FOLYNI!
NokiNokedli
2023. december 02. 01:40
Az 1990-es hangzatos német újraegyesítés valójában arról szólt, hogy a szovjetek szőröstől-bőröstől odaadták NDK-t az USA-nak.
2023. december 02. 01:16 Szerkesztve
"Az USA irányítja Németországot?" Ááá, dehogy, az amerikai támaszpontokon nyaralni vannak ott az atomtöltetekre vigyázó amerikai katonák… :DDD Na de tényleg, most ez a kérdés komoly, amikor közismert, hogy Németország és Nyugat–Európa a II. vh. vége óta egyértelmű amerókai katonai megszállás (felszabadítás) alatt áll? (És ezzel együtt jár a politikai, gazdasági és kulturális függés is. Akik éltek benne, tudják, hogy itt ugyanez a szereposztás volt '45-től '90-ig, csak a CCCP/Szovjetunió irányításával.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!