Brüsszel és Kijev összeesküdött a közép-európai államok ellen – Szijjártó Péter a Mandinernek

2023. szeptember 20. 20:31

Találkozik-e orosz kollégájával az ENSZ közgyűlésén? Mikor ratifikáljuk a svéd NATO-csatlakozást? Mi lesz az ukrán gabonaexport tilalmával? New Yorkból nyilatkozott lapunknak a külügyminiszter.

2023. szeptember 20. 20:31
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

***

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egész héten zajlik az ENSZ közgyűlése az Egyesült Államokban, az eseményen felszólalt Novák Katalin államfő, Volodomir Zelenszkij ukrán és Joe Biden amerikai elnök is.

Ezt is ajánljuk a témában

Szijjártó Péter a helyszínről nyilatkozott szerda este a Mandinernek, a teljes beszélgetés itt megtekinthető:

Itt pedig meghallgatható:

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evass816
2023. szeptember 21. 11:27
Csak egy dolgot nem értek: mi az, hogy Kijev? Hogyan van ennek a szónak helye bármely olyan mondatban, amely az EU-ról szól? És ha már egyesek találtak helyet ennek a szónak a rólunk szóló mondatokban, akkor a választópolgáraik miért nem köpdösik le, s vágják pofán őket???
Zjzj
2023. szeptember 21. 11:18
A nyugatiak nem allnak szoba vele, massal nem talalkozhat csak lavorrall meg a fehermuszkaval, esetleg irani, e koreai, libiai , venezuellai “kollegakkal”….
olajfa1
2023. szeptember 21. 11:11
Azért az elég "fúrcsa" hogy egyes országok és "nemzetek" megmondhatják... -AKÁR MÉG EGY ORSZÁGON BELÜL IS!!!...- hogy "EZ NEM AZ Ő HÁBORÚJUK"!!!... de mi magyarok ezt -valamiért- NEM MONDHATJUK MEG!!!!! Midezt a "demokrácia csúcsok csúcsának" kikiáltott EU-ban!... -sem-...
voltospultos-2
2023. szeptember 21. 09:25
Brüsszelnek: Allahu Akbar Kijevnek: Job tvajú maty
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!