Milyen változásokat hozhat Prigozsin halála? – Mandiner Harctér évadnyitó Révfülöpről

2023. augusztus 25. 19:02

Prigozsin halott, ukrán csapatok a Krímben, a németek szerint pedig hatástalanok a szankciók. A Mandiner heti geopolitikai magazinműsorának évadnyitó adása Robert C. Castellel és Bendarzsevszkij Antonnal, akikkel Novák Katalin ukrajnai látogatását is értékeltük.

2023. augusztus 25. 19:02
null
Pócza István
Pócza István

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czira Ferenc
2023. augusztus 27. 18:48
Szerintem az csak vágyálom,hogy Oroszországot szétdarabolják..Egy ekkora atomhatalmat képtelenség véglegesen legyőzni.
Hyazinth
2023. augusztus 27. 14:44
Demkó és Nógrádi már csak annyit érnek, mint Bástya elvtárs?
Halder_1899
2023. augusztus 27. 09:00
Lehetne egy kicsit alaposabb elemzés mi történt az elmúlt egy héten a frontokon. Akkor is ha ukrán, vagy orosz barátoknak ne tetszik, ahogy Castel látja a saját elemzései alapján.
Ópamacska
2023. augusztus 26. 14:15
Hű ez most elég felejtősre sikeredett, biztosan még nagyon nyár van Révfülöpön is :-). Néhány visszajelzés: hangminőség, visszatérően problémás - többször nem követhető a diszkurzus - minden ország elnöke/államfője és mindegy, hogy mely országé több tiszteletet érdemel bármilyen publikus diszkurzusban kedves Anton - kifejezetten zavaró a visszatérő vihorászása és a stílusa. Castel humora nem bántó, mindig megadja a kötelező tisztelet bárkiről legyen is szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!