A világ 2023-ban: Váratlan dolgokra számítva – Sebastian Kurz az MCC Feszten

2023. augusztus 01. 20:35

„Tisztelnünk kell az EU-ban, hogy a különböző országok eltérőek.” A volt osztrák kancellár az MCC Feszten beszélt politikai pályafutásáról és a világrend alakulásáról vallott nézeteiről.

2023. augusztus 01. 20:35
null

A világ helyzetéről beszélgettek a 2023-as év során: a vendég egy valódi közéleti nagyágyú, Sebastian Kurz volt osztrák kancellár volt, akit Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója (és a Mandiner lapigazgatója) kérdezett.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. augusztus 02. 00:44
Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk!
ToIeranciaterror
2023. augusztus 01. 22:25
Kíváncsi lennék egy kommentstatisztikára, mióta bevezették ezt az új kommentmotort... Én pl, alig irkálok, ellenben úgy látom, hogy hemzsegnek a ballib trollok.. Csak nem az amcsi nagykövetség rendelte meg a módosítást?
Lajoss
2023. augusztus 01. 21:29
Igaza van,a magyar pártállamot is tisztelni kell..Bruhaha
amaurote-2
2023. augusztus 01. 21:28
orbán viktor főpapja németh sándor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!