Az ukrán vezetés provokálja Magyarországot – Stratéga Földi Lászlóval

2023. május 18. 17:00

Nem véletlenül szivárgott ki Zelenszkij terve a Barátság kőolajvezeték felrobbantásáról, valaki az amerikai titkosszolgálatoktól meg akarhatta akadályozni a káoszt és a további eszkalációt – vélekedik Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke, aki a Stratéga című műsorunk vendége volt.

2023. május 18. 17:00
null
Pócza István
Pócza István

Miért akarták felrobbantani a Barátság kőolajvezetéket? Egyáltalán miért szivárgott ki ez a terv? Hány Putyin-hasonmás van? Valóban inog Ukrajna támogatása, ahogyan azt a Guardian állítja? Ezekről is beszélgettünk a Stratéga legújabb adásában.

A teljes beszélgetés megtekinthető itt:


A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 18. 22:21
"Az ukrán vezetés provokálja Magyarországot" Megteheti. Brüsszel, Washington, Kijev mögött. A magyar kormány meg Ukrajna nemzetközileg elismert határaiért küzd. Az ilyen meg is érdemeli, hogy provokálják. Mert hagyja. Vannak, akik csakis az erőből értenek, a szép szóból nem.
mamarizsa
2023. május 18. 19:17
Egy talpnyaló mást nem mondhat. Az igazságot mindenki látja. A magyarok a nagyfiú pincsijeként rúgdossák a szerencsétlen földön fekvőt.
hegel
2023. május 18. 19:02
Oroszoknak ugy tünik nem csak denacizni kell hanem a Atlanti óceéáánig kitakaritani a xart! 77 évvel euzelött csak berlinig mentek!
Rizsa
2023. május 18. 18:53
Az ukrán vezetés provokálja Magyarországot . Az Ukrán vezetést meg ellenünk hergeli a libsi rohadvány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!