Így érkeztek meg Budapestre a HUNOR mentőcsapat tagjai (VIDEÓ)

2023. február 13. 10:48

Tizenhét embert, köztük három gyereket mentettek ki a romok alól.

2023. február 13. 10:48
null

Mint arról a Mandineren írtunk, vasárnap hazaérkeztek a HUNOR mentőcsapat tagjai. „A legnehezebb a történetek kezelése volt, amik megbújtak a sok fájdalom mögött, amiket ott láttunk” – ezt mondta a törökországi földrengésről Ökrös Árpád tűzoltó őrnagy, aki a mentőcsapat tagjaként segített az áldozatok mentésében. Elmondása szerint az évszázad földrengése történt Törökországban, a katasztrófa halálos áldozatainak száma a hétvége folyamán meghaladta a harmincezret.

A mentőcsapat tagjai hat napig kutattak a túlélők után. Tizenhét embert, köztük három gyereket mentettek ki a romok alól. 

A hazaérkezés pillanatairól készült videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GyurkaPista
2023. február 13. 14:20
Nagy gratula, büszkék vagyunk rátok!!! Ők az igazi magyarok, elismerésre méltó teljesítménnyel! Ui, kíváncsi vagyok, hogfy a liberális fiakmatyik vajon ezen a híren milyen fogast találnak??? Mert nyilván közöttük lesz, akinek ez sem pozitív hír amire büszék lehetnek a magyar emberek... Nyilván lesz pár dislike, hiszen nagy az Isten állatkertje... :DDD
Ronee
2023. február 13. 12:50
Respect
Vitéz János
2023. február 13. 11:12
Isten áldása legyen mindnyájukon! Büszkék vagyunk rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!