Amerika-kritikus jobboldaliakat kritizál az amerikai nagykövetség

2022. október 17. 17:45

Kövér, Bencsik, vagy Putyin mondta? – teszi fel a kérdést videójában a budapesti amerikai nagykövetség.

2022. október 17. 17:45
null

„Az elmúlt hetekben egyes vezető magyar kormányzati szereplők és a kormány által finanszírozott kommentátorok durva Nyugat- és Amerika-ellenes nyilatkozatokat tettek. Magyarország és az Egyesült Államok egymás szövetségesei. Mivel az orosz agresszió mindannyiunkat fenyeget, össze kell tartanunk, nem pedig széthúznunk!”közölte a magyar kormánypárti megszólalók kijelentéseit kritizáló videója mellett az USA budapesti nagykövetsége.

Összesen 350 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erossvass
2022. október 19. 09:15
Ez van. Ez nem kritika, öcsisajtok! Ez tükör, amit odatartottak a pofátok elé, és elborzadtatok a látványtól! Közben már Mikron pubi is sikoltozik, észrevette, micsoda jó üzlet nektek az oroszok elleni szankció - Európa kárára. Ki is az a neves amerikai geopolitikus, aki szertint bármi áron, akár az európai nemzetek egymásnak ugrasztásával is meg kell akadályozni, hogy az európai, főleg német technológia és az orosz nyersanyag együttműködjön. Lehet, hogy az USA gazdasági érdekében??
Jose
2022. október 19. 06:35
Ja. De nem mindegy, hogy egy "rendes, normális, jóindulatú, barátságos" nagyhatalom a szövetségesünk vagy egy agresszív, mindent elfoglalni és uralni akaró (még a gondolkodásunkat is: ld. woke, gender) katonaállam, mint a mostani USA.
cutcopy
2022. október 18. 20:38
Bencsik vagy Putyin..? ) ezek hülyék..
Józsi6
2022. október 18. 20:06
Lady Pressman Orbán titkos fegyvere. Ezekkel a beszólásokkal készíti elő a negyedik 2/3-t. Szóljon már neki a Feri, hogy minden erőfeszítéseiket lenullázza az ilyen megnyilvánulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!