Kadirov: Az ukrán egységekben csak azok maradnak életben, akik sprintelnek (videó)

2022. július 08. 22:15

A csecsen vezető bemutatta a Liszicsanszkból visszavonuló ukrán katonák által hátrahagyott tárgyakat.

2022. július 08. 22:15
null

Ramzan Kadirov a Telegram-csatornáján közölt egy felvételt, amelyen az ukrán oldalon harcoló katonák menekülés közben hátrahagyott tárgyait mutatta be. „Az ukrajnai banderisták érmei, dokumentumai, jelvényei és egyéb kellékei, amelyeket Liszicsanszk elhagyásakor sietve eldobtak, sokáig tanulmányozhatók. Soha nem láttam még ilyen sokféle jelvényt egy helyen. Ez arra utal, hogy különböző ukrán egységek maradványai dolgoztak Liszicsanszkban. Az ilyen maradványokból új egységeket alakítottak ki. Úgy tűnik, sietve távoztak, mivel nem volt idő a dokumentumok összegyűjtésére” – írta Kadirov a videóhoz.

„Jellemző, hogy az ukrán egységekben nem azok maradnak életben, akik pontosan lőnek vagy jól navigálnak harci körülmények között,

– zárta bejegyzését a csecsen vezető.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pakucsa
2022. július 12. 05:22
Valaki kilőhetné már ezt csecsenmocskot túl nagy arca lett!
Wilks
2022. július 10. 08:23
Olyan jó látni,ahol a narancsos keresztény xarhaziak egy barbár muszlimot istenitenek. :)) Csak nehogy az legyen va vége,h a nagy muszlim barátjuk az ő torkukat is elnyesi büszkén, gyermekeiket megrontja. :D Arra is büszkék lehetek majs nari xarok. :))
Zolotarjov
2022. július 09. 11:14
Nemzetközi brigádok. Nincs új a nap alatt..
szürkeSzarvas
2022. július 09. 08:33
Kadirov -a dumája alapján-nem LNBTQI. Az uki háborút AZOK provokálták és "tolják",akik a perverziók divatját(!) akarják tüzzel vassal (is) a roskadozó fehér társadalmakra kényszeriteni. Az ő "arcuk" a Z,a pöcsével zongorázó zsidó "kommunikátor". Mindent egybevetve-INKÁBB 100szor a Kadirov vagy a Putyin,mint az "utóbbiak".. Szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!