Szijjártó: Nyíltan és világosan beszéltem (VIDEÓ)

2022. július 31. 14:39

A külügyminiszter elmondta, hogyan történt pontosan az, amivel a választások előtt megvádolta az ellenzéki sajtó.

2022. július 31. 14:39
null

Szijjártó Péter egy alig 4 perces részletet osztott meg a hivatalos Facebook-profilján a Szalai Zoltánnal tartott MCC Fesztes beszélgetésből. A részletben látható/hallható, ahogy a miniszter kifejti azt, hogy hogyan történt az, amivel a választások előtt megvádolta az ellenzéki sajtó, azaz az, hogy ő burkoltan megfenyegette a nyugati/európai nagyköveteket, hogyha beavatkoznak a választásokba, akkor majd baj lesz az együttműködéssel.

„Kikérem magamnak, teljesen nyíltan fenyegettem meg őket. Nyíltan és világosan beszéltem, nyíltan és világosan, és elmondtam nekik szemtől szembe. Ott ültünk, ott ültek huszonhatan meg én, és elmondtam nekik, hogyha a magyar parlamenti választás során szükségét érzik annak, hogy közös platformokról bírálják a magyar embereket, a magyar választási folyamatot, a magyar politikai szereplőket, és beavatkozzanak a magyar választásba, tényleg baj lesz az együttműködéssel” – fejtette ki Szijjártó, hogy mi történt a választások előtt.

Nyitókép: MTI

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. augusztus 01. 10:20
Tök jó fej ez a Peti! Határozott, nem maszatol ilyen vezetők kellenek a magyar embereknek.
nempolitizálok
2022. augusztus 01. 09:38
Remélhetően az ideküldött USA nagykövetet is azonnal elszigeteli.
Fed74
2022. augusztus 01. 09:35
Jachtozó,tolvaj, hazug, Magyar Embereket hülyének nézni akaró, szarházi Petike!
airmax
2022. augusztus 01. 08:21
Nem értem, hogy az összes idióta ballib majom, idejön hazudozni, meg utcai harcoskodni, meg szétkúrni a normális beszédet.... Szóval azt nem értem miért nem tűnnek el a retekbe a hvg-re, a 444-re, meg az indexre... vagy akárhova... (csak nem valamilyen utasításból, vagy pénzért?) Nem vagyunk kiváncsiak rájuk utálom a magam részéről még a látásukat is, és hányingerem van az idióta soros ideológiájuktól... amit megpróbálnak erkölcsi magasságokba helyezni... És már elegem van abból, hogy belekötnek mindenbe, minden hiteles embert megpróbálnak hitelteleníteni, és hazug gerinctelen embereket próbálnak hitessé felépíteni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!