Filmcsillagok háborúja - Mandiner Reakció (Videó)

2022. június 01. 16:49

Már több mint három hónapja tart a háború Oroszország és Ukrajna között. A szembenálló felek taktikájáról, haditechnikájáról, politikai lépéseiről már sokat hallottunk. Egyre több szó esik viszont a háború kulturális vonatkozásairól. Bono, Sean Penn, Angelina Jolie, Steven Seagal, Gerard Depardieu, Oliver Stone - mi most megmutatjuk, hogy a világsztárok közül ki áll az egyik, illetve a másik oldalon.

2022. június 01. 16:49
null


A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. június 01. 19:43
Ha forditott lenne a felallas, most az oroszok segget nyalnak. Gusztustalan, ostoba bagazs. Ami elmegy a szinpadon a rivaldafenyben, az nem jon be az eletben. Lasd Zselet es csapatat.
foldizs
2022. június 01. 18:02
Az azért nem elhanyagolható körülmény, hogy Oroszországot leginkább azok "támogatják", akik valamilyen jogi huncutság miatti kiadatást szeretnének elkerülni. Így hát nekik kötelező felvenni ezt a szerepet, ti. ezzel fizetnek.
kaszandra
2022. június 01. 17:59
Ki nem sz@rja le?
Phm045
2022. június 01. 17:46
Kit érdekelnek ezek a szétcsapott agyú szarhalmazok....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!