Orbán Viktor: Az igazság az, hogy a baloldal a háború oldalán áll

2022. március 31. 16:59

Dudaron járt a magyar kormányfő.

2022. március 31. 16:59
null

Orbán Viktor a Veszprém megyei Dudaron járt, ahol elmondta: Magyarország érdeke az, hogy a szomszédban zajló orosz-ukrán háborúból kimaradjunk. 

Az igazság az, hogy a baloldal a háború pártján áll”

A magyar miniszterelnök szerint választási győzelem esetén a baloldal már másnap megindítanák a fegyverszállítmányokat Ukrajnába, és felmondanák az olajról és gázról szóló szerződést az oroszokkal. Hozzátette: ha a nemzeti oldal győz, akkor „úgy, ahogy eddig, megvetjük a lábunkat, és nem engedjük, hogy belelökjenek, vagy belesodorjanak a háborúba”.

Orbán Viktor videóüzenetét megtekintheti itt: 

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benkő Vivien Cher

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. április 01. 11:32
Hogy Hofit idézzem: "- 'Az az igazság...' Anyósom azt mondja: 'Akkor hazudik.'"
1902
2022. április 01. 10:23
Az igazság az, hogy Orbán folyamatosan hazudik már 12 éve.
kerekperec
2022. április 01. 10:12
Ez az aljas Fidesz propaganda, hogy „Védjük meg a gyerekeket”, meg hogy a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké, hányingert kelt bennem. Ez a pofátlan, gátlástalan O1G képes még a Magyar gyerekek biztonságát is veszélyeztetni ilyen rafinált dumával mivel minden áron meg akarja tartani a hatalmát. Igen a gyerekeket meg kell védeni - igen, de ettől a sötét homofób Fidesz propagandától. A Magyar szülőknek nincs ennél sürgősebb dolga!! O1G jól tudja, hogy ilyen érzékeny témák bedobása a tanulatlan, rosszul informált választók közé választások elött csak is az ő malmára fogja hajtani a vizet. A gender tanulmányozza a heteroszexualitást és a homoszexualitást, ezért őrjöngve támadja minden fasiszta homofób társadalom. Akár a ruszkik. A kisfiú legyen csibész, a kislány szelíd, a kisfiú bunyózzon, a kislány babázzon. Ha a gyerek más természetű (a fiú csöndes, a kislány vagány), máris hamis szerepbe kényszerítik az elvárások, ami szerepzavarral, identitászavarral jár. Ezt vizsgálja a gender tantárgy de ez magyarországon be van tiltva! Egy tantárgy akár mint a kémia, rajzóra, biológia vagy pl. földrajz. A genderfilozófiát teljesen félremagyarázzák a homofób fideszesek és azt terjesztik, hogy a liberálisok mesterségesen akarnák eltüntetni a férfiak és a nők közötti különbségeket, s mintha a genderelmélet a nemek és a hagyományos nemi szerepek eltörléséről és felcseréléséről szólna. Ezzel az galád hazugsággal szemben kizárólag arról van szó, hogy az identitás szabad megválasztásával az egyébként is transznemű vagy meleg emberek ne identitászavarban, a megvetéstől félve, öngyilkosságba menekülve éljék az életüket.
jánosbácsi
2022. április 01. 08:15
Orbán hazudik. Orbán Viktor szó nélkül mindent megszavaz amit a NATO és az Unió elvár. A NATO nem akar háborúzni . Orbán szerint Magyarország megfogja támadni az oroszokat. Orbán Viktor azt mondta, hogy Magyarország nem tud fegyvereket küldeni mert nekünk sincs . Ha az ellenzéki pártok nyernek akkor lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!