Dopeman: Az ellenzéknek el kell fogadnia, Orbán Viktor a Michael Jackson, ő a popsztár

2022. március 16. 19:00

„Nem véletlen, hogy mindenki ő rá akar jegyet váltani” – fogalmazott a rapper a Békemenettel kapcsolatban.

2022. március 16. 19:00
null

Pityinger László, alias Dopeman Youtube-csatornáján értékelte a március 15-i ünnepséget, mind a Békemenetet, mind az ellenzék „nagygyűlését”.

Az ellenzéki közvélemény még mindig nem akarja elfogadni azt a tényt, hogy Magyarországon szeretik a Fideszt és Orbán Viktort”

– kezdett bele értékelésébe a rapper. Dopeman ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Békemenetre érezhetően sokkal többen mentek ki, mint az ellenzék megmozdulására. A videóban felidézte Dobrev Klára azon állítását, miszerint a Békemenet tele volt gyűlölködéssel, de ő maga semmi ilyesmit nem tapasztalt, és úgy értékelt, az ország valóban ketté van szakadva, de ebben az ellenzék „inkább árokásókként”, és nem „árokbetemetőkként” játszik szerepet.

A rocksztár

A videóban ezután kitért a miniszterelnök ünnepi beszédére. 

El kell fogadni, hogy Orbán Viktor a Michael Jackson, ő a popsztár. Nem véletlenül akar mindenki ő rá jegyet váltani”

– fogalmazott.  

Elmondta: összevetve a baloldali felszólalókkal, Orbánban volt meg „a rocksztár-faktor”, Dopeman szerint a kormányfő előadása jól kontrollált, professzionális volt, és kerek beszédet adott elő, érintve mindent fontosabb témát: az ellenzéket, Magyarország helyzetét, az elért eredményeket, és a háborús helyzetet. 

A rapper szerint Orbán bár odaszúrt az ellenzéknek, szavai azonban nem voltak gyűlölködőek, megvetőek

Háború idején államférfi

Dopeman úgy véli: az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Orbán Viktor „tökéletes realitásérzékről” tett tanúbizonyságot. „Ebből a háborúból nem nyerhetünk semmit, de elveszthetünk mindent” – szögezte le. Kitért azokra az ellenzéki kritikákra is, miszerint Orbán Viktor nem utazott Kijevbe a lengyel, a cseh és a szlovén kormányfővel.

Nagyon jól teszi, hogy nem ment Kijevbe. Orbánnak nem Kijevbe van dolga, hanem Budapesten”

– mondta Dopeman, hozzátéve ugyanakkor, hogy az ukrán helyzet kapcsán nagyon hiányolja Ferenc pápa és Dalai láma megnyilvánulását. 

Dopeman teljes videóját itt tekintheti meg:

***

Frontvonalak – Pityinger László Dopeman kontra Molnár Áron noÁr

Hogyan segíthetünk a háborús helyzetben? Jól vezeti-e a kormány az országot? Van-e lmbtqi-lobbi? Vitainterjú a noÁr mozgalom alapítójával és a zenésszel. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sabotage
2022. március 17. 22:12
Te szarjancsi hülyegyerek vagy pityinger, egyszer rugdosod Orbán fejét, most meg nyalod a seggét, álszent barom csicska lettél!!!!!
Fed74
2022. március 17. 13:53
Szájbabaszott köszörüs faszcimbáló Orbán szopó csicska vagy Pityinger! Törpe fasszopó majom!
Belakiss
2022. március 17. 13:36
Győzikéhez képest ő is nagy elme. Nem véletlenül van ott, ahol van. Győzike sem.
pusztaie
2022. március 17. 09:24
Kedves Dopemann! Jól összefoglaltad a lényeget! Köszönjük! Hajrá FIDESZ!;))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!