A nemváltó műtét súlyos következményeiről szól az Axióma új videója

2021. november 30. 12:33

Ki védi meg a megvezetett áldozatokat? – teszi fel a kérdést az Axióma.

2021. november 30. 12:33
null

Az aktivisták szerint a gender diszfóriában szenvedőket fel kell szabadítani biológiai megkötözöttségalól, hogy önmaguk lehessenek. De biztos, hogy ez a megoldás? – erre a kérdésre keresi a választ az Axióma új videójában munkatársunk, Szilvay Gergely „A gender-elmélet kritikája” című könyv szerzője.

A videót megtekintheti itt:

Nyitókép: YouTube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2021. december 01. 06:41
Az antik görög demokráciákban az ilyen esetekre Taigetosz volt a megfelelő joghely.
diodoro
2021. november 30. 15:48
"Jó, igaz, de a maradék 20%-ra (akik nem növik ki serdülőkorukra) gondoltam, akiken jelenleg nem lehet segíteni." Jórészükön lehetne. Szakemberhez kell fordulni. Ha a testi/biológiai adottságoktól eltérő testképe van valakinek, akkor nem a testét kell átalakítani, hanem a testképet kell helyre rakni. Olyan ez, mintha egy személykocsira, egy rakodógép szoftverét töltenék fel. Ott sem kezdünk az autóra gémet, hidraulikát, irány váltót, stb. felheggeszteni, hanem a szoftvert cseréljük le.
sagirdilsiz
2021. november 30. 14:57
Csodálkozásra még javaslom, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alap---lakossági tájékoztató- ellátás Magyarországon--egészségügyi ellátások- méltányossági alapon történő térítések lehetőségeit.
annamanna
2021. november 30. 14:49
"Az Eredet és a Juno sztárja korábban Ellen Page néven volt ismert, és leszbikusként aposztrofálta magát, azonban tavaly novemberben transzférfiként coming outolt, illetve nemváltó műtéten is átesett. Elliot most az Instán villantotta meg kockahasát, amit követői hatalmas ovációval fogadtak." https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/11/29/elliot-page-felmeztelenul-feszit-az-instan-a-kovetoi-pedig-nem-birnak-magukkal/ Szerencsétlen nyomorult idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!