Százéves múltra tekint vissza a brit-magyar diplomácia

2021. szeptember 13. 13:27

Kumin Ferenc nagykövet beszél a két ország közös történelméről.

2021. szeptember 13. 13:27
null

Mit ebédelt a királyi házaspár Budapesten? Ki tudja-e rakni Károly herceg a Rubik-kockát? Melyik intézetet látogatta meg többször is Diana hercegné?” – ezekkel a kérdésekkel is foglalkozik az a kisvideó, amelyet Magyarország Londoni Nagykövetsége tett közzé Facebookon. 

A videóval emlékeznek meg arra, hogy a két ország közti diplomácia száz éves múltra tekint vissza. Az összeállítást alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2021. szeptember 13. 22:12
Hát, azt a nótát tetszik-e ismerni, hogy "Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni. Éljen a magyar szabadság! Éljen a haza!" Kossuth Lajos emléktáblája Londonban, Notting Hillben, ahonnan a magyar szabadságharc újraindítását igyekezett szervezni: https://www.english-heritage.o.. Ő egész hátralévő életét arra tette fel, hogy a magyar ügyet segítse. Azt tudomásul veszem, hogy a briteknek ez most valamiért nem számít. De Kumin Ferenc nagykövet urat nem értem... :-(
Akitlosz
2021. szeptember 13. 22:11
Na, akkor már megérte elveszíteni a világháborút! Vagy mégsem?
Hannibal
2021. szeptember 13. 18:56
Ne bohóckodjunk! A 15. század óta járnak oda magyar követek és maga Zsigmond királyunk is járt Angliában 1416-ban...
nick89
2021. szeptember 13. 15:29
A távozó brit követ szavai jutnak eszembe.... De erre már kevesen emlékeztek, mandinerezők, pedig most volt. Na, csá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!