Hidvéghi Balázs: Balra akarják tolni a politikai játékteret Európában

2021. május 28. 22:36

Az egyre radikálisabbá váló baloldali liberális erők arra tesznek kísérletet, hogy balra tolják a politikai játékteret Európában – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője pénteken.

2021. május 28. 22:36
null

A politikus a XXI. Század Intézettel közös konferenciasorozatának második, Jobb/közép című online rendezvényén ezt úgy szemléltette, mint egy vívópástot, amelyet hirtelen több méterrel elmozdítanak az egyik irányba, így aki korábban középen állt, a pálya szélén találja magát, beszűkült mozgástérrel.    

Ezt nem szabad engedni: nem bízható a baloldalra, hogy eldöntse, mi a közép és mi a szélsőség” – vélekedett Hidvéghi Balázs.    

Köszöntőjében Schmidt Mária, a XXI. Század Intézet főigazgatója azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 2010 után a munkaalapú gazdaságra állt vissza, az adórendszer a dolgozókat és a családokat támogatja.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2021. május 29. 06:59
Én csak arra hívnám fel a figyelmet: miközben a németek megint birodalmat építenek és a nemzetek közötti jövedelemkülönbségek fenntartásában és növelésében érdekeltek, nemzetek nélküli társadalomról hazudoznak. A németek mindig is a világ legnacionalistább nemzetének számítottak, de ennyire szélsőségesek még a Harmadik Birodalom idején sem voltak. Ahogy az is új, hogy a nácik liberálisnak becéztetik magukat. Egyébként a régi lemez forog megint, és nem kérdés, hisz kétszer megtörtént már, hogy mi lesz a történet vége.
makám
2021. május 29. 02:52
"Egy hangos, erőszakos baloldali elit a média támogatásával olyan új helyzetet igyekszik létrehozni, amelyben néhány éve még mérsékeltnek számító vélemények szélsőségesekké válnak." azért tehetik meg mert ilyen szépen virágnyelven körbe vannak írva. az egyszeri ember pedig nem fogja megérteni mi az a "baloldali elit a média támogatásával". már az is ordas nagy hoba ha elitnek hívjuk. az önmagában megelőlegez nekik egy minőséget, pedig éppen az ellenkezője jellmező rájuk.
kikicsoda
2021. május 29. 00:54
Akarják? Az már megtörtént. A kérdés csak az, mennyire fog nekik sikerülni.
tetx
2021. május 28. 23:11
mondjuk ez nem új info.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!