Az igazságról beszélt új videójában az Axióma

2020. szeptember 26. 09:35

Szükségünk van ma axiómákra? – teszi fel a kérdést új videójában az Axióma.

2020. szeptember 26. 09:35
null

Új videója jelent meg az Axiómának, melyben az igazságról és a PC világ megtévesztőségéről beszélt. Giró-Szász Áron, az Axióma alapítója a videóban bemutatja mi vezetett oda, higy a PC világ inkább megkerüli az igazság kinyilvánítását, a „te igazadról” és az „én igazamról” beszél, miért jobb a konzervatív értékek mentén kijelenteni mi helyes és helytelen, miért fontos vitatkozni és La Fontaine meséje mentén miért érdemesebb „kukorékoló kakasnak, mint doromboló macskának” lenni?

Fotó: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2020. szeptember 26. 20:22
Nagyon jo lett ! Jo uton haladtok, csak igy tovabb .
Akitlosz
2020. szeptember 26. 20:04
"miért érdemesebb kukorékoló kakasnak, mint doromboló macskának lenni?" Nem érdemesebb. Már a kérdés sem igaz.
Akitlosz
2020. szeptember 26. 19:57
Az igazság már régen halott. 530 éve.
annamanna
2020. szeptember 26. 17:35
Pontosabban csak annyi, hogy "Ne gondolkozz azon, amit mondunk! Mert az axióma! És az azt jelenti, hogy jó! Amit mi mondunk, az jó! És a jón nem szabad gondolkozni! Mert az axióma jó, és az axiómán nem lehet/nem kell/nem szabad gondolkozni! Ne gondolkozz! Mi vagyunk az igazság, mi vagyunk a jó, mi vagyunk az axióma! Ne gondolkozz! Axiómálj!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!