Nézze meg, hogy épült fel rekord gyorsasággal a kiskunhalasi kríziskórház!

2020. április 12. 14:58

Két és fél hét alatt lett kész a konténerekből felépült kiskunhalasi járványkórház.

2020. április 12. 14:58

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Győző
2020. április 13. 12:45
Szép volt! Bárcsak már túlennénk rajta. Utána például ilyen gyorsasággal építhetnénk magunknak, magyar gyárakat. Legalább a hazai igények kielégítésére! Magyar munkahely teremtés.
hutogep
2020. április 12. 21:26
Mindenhez használható ballib cikksablon: De ez nem jó, mert ... és ... is de a ... az nem és .... sincs. A .... kevés és túl sok egyszerre. Túl keveset költöttek rá ami óriási pénzbe került az adófizetőknek. Bezzeg a ... országban ahol nincs ilyen ott sokkal jobb lett a kivitelezés. Különben sem hisszük el, mert egy fasiszta kormánynak nincs joga ilyet létrehozni.
még fokozza
2020. április 12. 16:45
Tábor, szögesdrót, fertőtlenítés, halál. Szörnyű, nyomasztó érzésem van.
formaegy
2020. április 12. 16:02
Most képzeljük el, ha az a Karácsony féle hatalmas tudással rendelkező ballibes banda lenne kormányon. Karácsony, Kunhalmi, Vadai, Bősz, Fekete-Győr, Tóth, Gy.Németh, Tüttő, a kvízmester)))), Donáth, a részeges alkoholista Gyurcsány, Bangóné, a varnyúúúú, Gréczy, a kongató kongófejű Ujhelyi ...stb.stb. Hát ballibesek még olvasni is szégyen ezeket a neveket - erre a felhozatalra aztán büszkék lehettek.))))))))))))))) Mind, mind megélhetési politikai vergődő kurva. Semmihez nem értenek csak a hazaáruláshoz, a magyarok, M.o. taposásához, a vergődéshez - szó szerint! Hatalmas szerencséje az országnak - mint minden tragédiánál - hogy a Fidesz kormányoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!