Látott már legényesező mentőst?

2020. április 08. 10:58

A mentősök ennek a kihívásnak is megfeleltek!

2020. április 08. 10:58

„A Magyar Nemzeti Táncegyüttes új kihívást indított az otthon maradt néptáncosok részére, amiből a mentők sem maradtak ki.
Gyebnár József kiváló mentőtiszt bajtársunk válaszolt a kihívásukra, nem is akárhogyan. Annak ellenére, hogy több mint tíz éve nem gyakorolta a legényesezést, szolgálata szabad pillanatában mégis szánt rá pár percet”
 – olvasható a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leskelődő
2020. április 09. 14:35
No, ez a deli legény kétszeresen megérdemli a nyolcórási tapsot!
f5vkaroly
2020. április 08. 14:21
amint a mellékelt ábra is mutatja a "másfél perc hírnév" jelenségen keresztül a facebook végképp, örökre és visszavonhatatlanul megette a magyar nyilvánosságot és nincs visszaút a magyar élet már a facebook-on zajlik!
Zalailáma
2020. április 08. 13:27
A legényes a mentőtiszt részéről kiváló, öröm látni ehhez hasonló pozitív híreket. Amit viszont szomorú konstatálni, hogy a hír leközlését a Mandineren nagy valószínűséggel jegyző Pap Lázár szerkesztő egy tőről metszett arrogáns firkász, aki tudatosan igyekszik heccelni az olvasót, ha egyszer megsértették hiúságában: https://mandiner.hu/cikk/20200407_ilyen_a_mentosok_munkaja_kozelrol Teszi ezt úgy, hogy még az Országos Mentőszolgálat is következetesen a "mentő" szakkifejezést, és nem a pongyola "mentős" szót használja a videóban és az FB-bejegyzésben. "Szerkesztős" úr, jólesik önelégülten kukorékolni a szemétdombon, amit összekapirgált maga alatt? Így nehéz lesz Kosztolányi és Móricz hírlapírói szintjéhez fölnőni. Főszerkesztő úr, javaslom egy kicsit összeülni "szakmázni" a szerkesztőségben...
Timur Link
2020. április 08. 12:13
Tényleg jóleső volt megnézni ezt a produkciót! A mentősök is emberek és nem is akármilyenek! A legényes különösen jól állt neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!