Tények: A focisták az ideális férfi megtestesítői

2017. február 24. 10:37

Saját jellemzése szerint „tudományos” riportot készített a TV2 Tények arról, miért imádják a nők a focistákat.

2017. február 24. 10:37

A focisták napjaink gladiátorai, akik a házáért harcolnak – kezdődik a TV2 Tények riportja, mely tudományos magyarázatot keresett arra, miért vonzódnak a nők a focistákhoz.

Mint a riportból kiderül, ennek főleg evolúciós okai vannak. A focisták ugyanis az ideális férfi megtestesítői: erősek, jóképűek és harcolnak, valamint hasonlítanak a görög-római szobrok által megtestesített férfiideálokra. A focistáknak ezen kívül jó az állóképessége és mentálisan is jók, hiszen végig bírnak koncentrálni egy focimeccset – derül ki a TV2 anyagából.

Ami még a focisták mellett szól a Tények riportja szerint, hogy kimutatják érzelmeiket, nekik nem kínosak a férfikönnyek, amelyek előhozzák a nőkből az anyai ösztönöket. „Ki ne szeretne megölelni egy ilyen zokogó jóképű hőst? És mindent megtenni azért, hogy megvigasztalódjon?” – teszi fel a kérdést a riporter.

De focistákban az is vonzó a Tények riportja szerint, hogy van pénzük. De mint ahogy a megszólaló klinikai szakpszichológus kifejtette: nem azért, mert a gazdagság lenne a fontos a nőknek, hanem pusztán evolúciós okokból számít, hogy milyen kocsikulcsot pörget valaki, mert a nők számára a biztos háttér nagyon fontos a családalapításhoz.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 26. 16:41
Akit a média akar az lesz a népszerű, egyszerűen azért mert azt látják.
A teremburáját
2017. február 26. 14:56
Pénzük van és buták! Ideális zsákmányok a nők számára!
Vidėken újrakezdő
2017. február 26. 07:31
Nincs is válluk. A szájukat meg jobb, ha csukva tartják.
bruticsello
2017. február 25. 08:39
Frank Lampard IQ-ja igazoltan toronymagas. He has an IQ of 150, which puts him in the top 0.5% of the world population and at genius level. Albert Einstein had an IQ of 160 whilst William Shockley had an IQ of 129, to give some perspective. Lampard also has 12 GCSE’s, all either A’s or A*’s including an A* in Latin. Lampard will soon be able to impress the New York media, when he makes his way across the pond next season.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!