Bernie Sanders az amerikai ellenzékiségről

2017. február 02. 15:34

Egy védekező és egy támadó stratégiára van szükség a Trump elleni fellépésben a vermonti szenátor szerint.

2017. február 02. 15:34

Bernie Sanders szenátor, Hillary Clinton demokrata kihívója az amerikai kongresszus épülete előtt mutatta be az általa hirdetett ellenzékiség formáit.

Először is szembe kell szállni  a felháborító intézkedéseivel szemben. Így a muszlim beutazási tilalom, a milliárdosok adójának csökkentése és az egészségbiztosítási törvény visszavonása ellen kell küzdeni a demokrata politikus szerint.

Ez viszont nem elég, offenzívnek is kell lenni – állítja Sanders. Vagyis a minimálbért 15 dollárra fel kell emelni, egyenlő béreket fizetni a nőknek, kiterjeszteni a társadalmi a szociális hálót, bevezetni az állami egészségbiztosítást és ingyenessé tenni a felsőoktatást.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2017. február 02. 20:45
...Meg egy visszavonuló stratégiára...:)
Morgen
2017. február 02. 20:07
"kiterjeszteni a társadalmi a szociális hálót, bevezetni az állami egészségbiztosítást és ingyenessé tenni a felsőoktatást." Nem volt rá idő Obama nyolc éve alatt?
cosmos
2017. február 02. 20:03
Ez is befoghatná végre a pofáját.
haaszkristof
2017. február 02. 19:23
Mennyire felháborít egyeseket, hogy valaki nem csak 4 évente egyszer politizál :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!